BIAŁO-CZERWONY DESER 30.11.2018

Czy można uczcić rocznicę odzyskania niepodległości będąc mistrzem kuchni? Okazuje się, że tak i dlatego uczniowie naszej szkoły zmierzyli się w dniu 30 listopada w konkurencji gastronomicznej na najlepszy deser biało-czerwony. Efekty ich pracy można było podziwiać na wystawie pokonkursowej, a smak deserów przewyższył najśmielsze oczekiwania. Jury oceniające za smakowitość, estetykę i oryginalność deserów, miało bardzo ciężkie zadanie z wyłonieniem zwycięzców.

Ostatecznie pierwsze miejsce zdobył deser Karola Muchy, drugie – panna cotta Daniela Białogłowskiego, nagroda za trzecie miejsce powędrowała do Klaudii Szałaj. Wszyscy uczestnicy zostali obdarowani koszulkami. Laureatom gratulujemy a wszystkim uczestnikom życzymy wytrwałości w rozwijaniu swoich kulinarnych pasji.





Kontakt

Adres: ul. Ks. Stanisława Gajeckiego 7, 37-205 Zarzecze
E-mail: zswitos@itl.pl
Telefon: 16 640 15 82
Fax: 16 640 12 17